Scheepswerf Maasbracht

Scheepswerf Maasbracht

Voor Scheepswerf Maasbracht hebben we een nieuwe identiteit gecreëerd. Het is een traditioneel bedrijf wat al meer dan 70 jaar bestaat. Het huidige logo en stijl paste niet meer bij hetgeen waar Scheepswerf Maasbracht voor staat.

 

De nieuwe huisstijl straalt het vertrouwen en de betrouwbaarheid van het vakmanschap uit. Het oude logo is opgefrist, maar je ziet wel nog de overeenkomsten in het nieuwe logo wat zorgt voor herkenning. De kleur blauw en de letters ’S’ en ‘M’ zijn hierin behouden. De kleur goud staat voor het lange bestaan van het bedrijf en is de accent kleur naast de blauwe hoofdkleur. Door het gebruiken van de pay-off “Al meer dan 70 jaar vakmanschap” wordt dit nogmaals benadrukt en laat Scheepswerf Maasbracht zien waar het voor staat. Er is een brandbook ontwikkeld om de huisstijl consistent door te kunnen voeren. Hierin worden richtlijnen gegeven voor logo varianten, kleuren en het gebruik van typografie.

 

Nadat de huisstijl ontwikkeld is zijn we dit gaan toepassen op verschillende producten en blijven we ontwerpen voor promotiematerialen om de zichtbaarheid te vergroten. Hieronder een opsomming;

– Notitieblokken
– Visitekaartjes
– Pennen
– Advertenties
– Bierviltjes
– Roll-up banners
– Bedrijfskleding

 

Scheepswerf Maasbracht

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris sed pharetra ipsum. Duis non accumsan sem.