Interieur

Bewegwijzering

Hoe fijn is het als bezoekers, leveranciers of medewerkers zonder veel nadenken op de juiste plek aankomen? We helpen je graag met functionele en mooi vormgegeven bewegwijzering, binnen en buiten. Dat doen we voor grote en kleine projecten, in alle sectoren. Van kantoorgebouwen en winkels tot scholen, ziekenhuizen, zorgcentra en bedrijventerreinen. En we werken natuurlijk alleen met hoogwaardige materialen en systemen, voor het beste resultaat. Daarmee is zoeken verleden tijd.

Printerieur

Zoek je een sfeervol alternatief voor die saaie witte kantoorwanden? Is het interieur toe aan een restyling? We denken graag met je mee, van idee tot uitvoering, om je interieur nieuw leven in te blazen. De mogelijkheden zijn ongekend. Van raambelettering en op maat ontworpen behang tot kamerbreed gewrapte wanden en panelen, uitgevoerd in hoogwaardige folies. Zoek je een unieke eyecatcher? Informeer dan eens naar onze haarscherp bedrukte textielframes, met of zonder verlichting. Niks is ons te gek!

Wil jij een unieke identiteit of je bestaande huisstijl verder doorvoeren binnen je onderneming? En ben je benieuwd naar de kosten? Neem dan gerust contact op voor meer informatie.

jaar ervaring

blije klanten

gedronken kopjes koffie

lopende projecten

Een mooi interieur draagt bij aan een goede werksfeer.

Projecten waar we trots op zijn

Interieur

Wat zeggen onze klanten?

Studio Koers

Als grafisch vormgever werk ik al een aantal jaren graag samen met De SignFabriek. Er wordt geadviseerd over hoe mijn ontwerpen het beste geproduceerd kunnen worden. De productie wordt snel en vakkundig gerealiseerd. Mijn klanten en ik zijn hier zeer tevreden over!

Door Koen Bours Grafisch - vormgever

10-14-onderwijs regio Echt

Bij het branden van een geheel nieuw onderwijsprogramma ontwierp De SignFabriek ons logo en huisstijl. Naderhand maakten ze ook enkele informatiebrochures en uiteindelijk zelfs een website. Kimmy was onze contactpersoon in dit proces en stelt veel verhelderingsvragen of neemt tussendoor contact op. Er wordt echt geluisterd en gekeken naar wat passend is. Ieder ontwerp en ieder product is uniek en heeft een eigen uitstraling. Ook de kwaliteit van bijvoorbeeld drukwerk is goed en altijd passend voor de situatie. Geen dertien-in-een-dozijn-werk maar maatwerk. 10-14-onderwijs regio Echt heeft in ieder geval mede dankzij De SignFabriek een goed merk neergezet.

Door Paul Veelen Programmaleider

Roer College Schöndeln Roermond

Wij als school in het voortgezet onderwijs werken al een aantal jaren samen met De SignFabriek. Van bestickering schoolbus en aanhanger tot het plaatsen van onze naam op de gevel alles gebeurt zeer vakkundig en zoals het vooraf afgesproken is. Altijd meedenkend en een goed advies. Tevens is de werkkledij van onze facilitaire medewerkers ook geleverd door De SignFabriek en lopen onze mensen er keurig bij. Kortom een zeer prettige samenwerking.

Door Wil Wolfs Facilitair Manager

Wij staan je graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie of een offerte opvragen?

    Bekijk ook onze andere diensten

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris sed pharetra ipsum. Duis non accumsan sem.