Bedrijfskleding

Bedrijfskleding

Wil jij dat jouw medewerkers herkenbaar zijn? Dan is bedrijfskleding een goed idee. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies wat jij nodig hebt. We leveren bedrijfskleding van verschillende merken en werken met verschillende drukmethodes. We leveren en bedrukken de kleding niet alleen in grote, maar ook in kleine aantallen.

Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe wij te werk gaan

Allereerst bespreken we welk soort kleding, pasvorm, kleur en bedrukking het best past bij jouw onderneming.

Vervolgens bestellen we een pas-set zodat jij en alle medewerkers de kleding even kunnen passen.

Wanneer de juiste kleding en drukmethode is gekozen gaan we met het ontwerp aan de slag.

Je ontvangt van ons een digitaal beeld hoe de kleding er na bedrukking uit komt te zien.

Als dit akkoord is, gaan we met alles aan de slag en leveren we alles zo snel mogelijk. Zodat jij en de werknemers voor klanten herkenbaar zijn.

borduring

heattransfer

zeefdruk

transflex

Al meer dan 10 jaar ervaring in het leveren van bedrijfskleding.

Projecten waar we trots op zijn

Bedrijfskleding

Wat zeggen onze klanten?

Studio Koers

Als grafisch vormgever werk ik al een aantal jaren graag samen met De SignFabriek. Er wordt geadviseerd over hoe mijn ontwerpen het beste geproduceerd kunnen worden. De productie wordt snel en vakkundig gerealiseerd. Mijn klanten en ik zijn hier zeer tevreden over!

Door Koen Bours Grafisch - vormgever

10-14-onderwijs regio Echt

Bij het branden van een geheel nieuw onderwijsprogramma ontwierp De SignFabriek ons logo en huisstijl. Naderhand maakten ze ook enkele informatiebrochures en uiteindelijk zelfs een website. Kimmy was onze contactpersoon in dit proces en stelt veel verhelderingsvragen of neemt tussendoor contact op. Er wordt echt geluisterd en gekeken naar wat passend is. Ieder ontwerp en ieder product is uniek en heeft een eigen uitstraling. Ook de kwaliteit van bijvoorbeeld drukwerk is goed en altijd passend voor de situatie. Geen dertien-in-een-dozijn-werk maar maatwerk. 10-14-onderwijs regio Echt heeft in ieder geval mede dankzij De SignFabriek een goed merk neergezet.

Door Paul Veelen Programmaleider

Roer College Schöndeln Roermond

Wij als school in het voortgezet onderwijs werken al een aantal jaren samen met De SignFabriek. Van bestickering schoolbus en aanhanger tot het plaatsen van onze naam op de gevel alles gebeurt zeer vakkundig en zoals het vooraf afgesproken is. Altijd meedenkend en een goed advies. Tevens is de werkkledij van onze facilitaire medewerkers ook geleverd door De SignFabriek en lopen onze mensen er keurig bij. Kortom een zeer prettige samenwerking.

Door Wil Wolfs Facilitair Manager

Wij staan je graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie of een offerte opvragen?

    Bekijk ook onze andere diensten

    Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris sed pharetra ipsum. Duis non accumsan sem.