Aanvraag

Kom met ons in gesprek!

Wij staan je graag te woord. Neem vrijblijvend contact met ons op!

Meer informatie of een offerte opvragen?

  Wat zeggen onze klanten?

  Studio Koers

  Als grafisch vormgever werk ik al een aantal jaren graag samen met De SignFabriek. Er wordt geadviseerd over hoe mijn ontwerpen het beste geproduceerd kunnen worden. De productie wordt snel en vakkundig gerealiseerd. Mijn klanten en ik zijn hier zeer tevreden over!

  Door Koen Bours Grafisch - vormgever

  10-14-onderwijs regio Echt

  Bij het branden van een geheel nieuw onderwijsprogramma ontwierp De SignFabriek ons logo en huisstijl. Naderhand maakten ze ook enkele informatiebrochures en uiteindelijk zelfs een website. Kimmy was onze contactpersoon in dit proces en stelt veel verhelderingsvragen of neemt tussendoor contact op. Er wordt echt geluisterd en gekeken naar wat passend is. Ieder ontwerp en ieder product is uniek en heeft een eigen uitstraling. Ook de kwaliteit van bijvoorbeeld drukwerk is goed en altijd passend voor de situatie. Geen dertien-in-een-dozijn-werk maar maatwerk. 10-14-onderwijs regio Echt heeft in ieder geval mede dankzij De SignFabriek een goed merk neergezet.

  Door Paul Veelen Programmaleider

  Roer College Schöndeln Roermond

  Wij als school in het voortgezet onderwijs werken al een aantal jaren samen met De SignFabriek. Van bestickering schoolbus en aanhanger tot het plaatsen van onze naam op de gevel alles gebeurt zeer vakkundig en zoals het vooraf afgesproken is. Altijd meedenkend en een goed advies. Tevens is de werkkledij van onze facilitaire medewerkers ook geleverd door De SignFabriek en lopen onze mensen er keurig bij. Kortom een zeer prettige samenwerking.

  Door Wil Wolfs Facilitair Manager

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Mauris sed pharetra ipsum. Duis non accumsan sem.