Home

Carwrapping

“Waarom uw auto laten spuiten, als u ook kunt carwrappen?”

 

Wat is het?

Carwrappen is het inpakken (wrappen) van de auto met hoogwaardige folie. De folie kan verwijderd worden, zonder de lak te beschadigen. Het wrappen van auto’s heeft de laatste tijd een vlucht genomen. Waar auto’s eerder in bedrijfskleuren gespoten werden, maakt een carwrap het mogelijk de auto een totaal eigen en exclusieve uitstraling te geven. U kunt kiezen voor een andere kleur, maar ook voor een compleet design met logo’s en foto’s. Wij zijn gespecialiseerd in het vertalen van de meest complexe ontwerpen naar mooi verzorgde carwraps.

Helemaal of onderdelen

U kunt ervoor kiezen de hele auto te laten wrappen, maar u kunt ook bepaalde onderdelen van uw auto accentueren, bijvoorbeeld de spiegels of spoilers. We beschikken ook over ruime ervaring in het wrappen van aanhangers, bussen, touringcars en vrachtwagens. Onze vakmensen zorgen dat de gewenste carwraps met zorg op uw auto worden geplakt. Dat kan op een door u aangegeven locatie, maar we halen we de auto ook graag bij u op en brengen deze voorzien van de carwrap weer terug.
De techniek kan overigens ook worden toegepast op bakfietsen, scooters, caravans, boten en bijvoorbeeld kasten. U kunt het zo gek niet bedenken en wij wrappen het. We adviseren u graag over de mogelijkheden.
Toe aan een nieuwe look voor uw auto, zonder deze te laten spuiten? We staan voor u klaar.carwrapping


Grafisch ontwerp  –  Belettering  –  Buitenreclame  –  Bedrijfskleding  –  Drukwerk

Wij nemen uw privacy serieus. Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.

Privacy policy | Sluiten