Home

Buitenreclame

“Word gezien, zoals u gezien wilt worden.”

 

Gevelreclame

Uw bedrijfspand is het visitekaartje van uw bedrijf. Er zijn verschillende manieren om uw pand de juiste uitstraling te geven en de zichtbaarheid en herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Dat kan in de vorm van raambelettering, spandoeken of bijvoorbeeld met verlichte of onverlichte gevelreclame. U kunt gevelreclame ook inzetten om acties of evenementen onder de aandacht te brengen. Een mooie manier om uzelf in beeld te brengen bij (potentiële) klanten.

Lichtreclame

Wilt u ook in het donker gezien worden? Lichtreclame is zowel overdag als in de avond een ideale eyecatcher. Door toepassing van speciale ledverlichting komt de reclame optimaal tot zijn recht en hoeft u zich over het energieverbruik geen zorgen te maken.

Bewegwijzering

Soms is het nodig mensen de weg te wijzen of ze bewust te maken van bepaalde gedrags- of veiligheidsregels in uw pand of op uw terrein. Goede bewegwijzering, in lijn met uw huisstijl, helpt daarbij en draagt bij aan de professionele uitstraling van uw bedrijf.

Vlaggen en banieren

Wapperende vlaggen geven een vrolijke en dynamische uitstraling. Een prima manier om ‘op hoog niveau’ herkenbaar te zijn. Vlaggen en banieren zijn er in vele vormen en materialen en zijn leverbaar in elke gewenste kleur of formaat. Wij produceren vlaggen voor masten en gevels. Andere populaire vlaggen zijn beachflags en tafelvlaggetjes. Wij adviseren u graag over de geschikte vlag, mast, gevelstok, bevestigingsmaterialen en accessoires. En zorgen voor vakkundige montage op locatie.

Spandoeken

Voor kortstondige promoties zijn spandoeken in buizenframes uitermate geschikt. Naast het industriële en trendy uiterlijk zijn de frames flexibel inzetbaar. Zo kunnen er eenvoudig en voordelig verschillende doeken worden geleverd voor hetzelfde frame. Ideaal voor bijvoorbeeld het kenbaar maken van acties of bijvoorbeeld open dagen. Bij deze vorm van reclame bent u niet gebonden aan standaardafmetingen of beperkingen wat betreft de bedrukking: elk project wordt op maat gemaakt en elke bedrukking is mogelijk.
Wilt u uw bedrijf laten schitteren door middel van buitenreclame? We staan voor u klaar.

Buitenreclame

Grafisch ontwerp  –  Belettering  –  Bedrijfskleding  –  Drukwerk  – Carwrapping

Wij nemen uw privacy serieus. Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.

Privacy policy | Sluiten