Home

Belettering

“Durf anders te denken én te doen!”

 

Autobelettering

Wist u dat een gemiddelde bedrijfswagen 160.000 contactmomenten per maand heeft? Het beletteren van uw bedrijfsauto of wagenpark is dus een goede manier om de zichtbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Er zijn verschillende manieren om auto’s in te zetten als verlengstuk van uw (visuele) identiteit. Naast de huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij uw voertuig bijvoorbeeld voorzien van full colour (foto-)ontwerpen of unieke carwraps.

Service autobelettering

In onderling overleg bepalen we waar en wanneer ons team de auto kan beletteren. Dat kan op een door u aangegeven locatie, maar we halen we de auto ook graag bij u op en brengen deze, voorzien van fraaie belettering terug. Ook voor het professioneel verwijderen van oude belettering en autoreclame kunt u bij ons terecht.

Raambelettering

Door de ramen van uw pand te beletteren, bent u direct zichtbaar voor uw (potentiële) klanten. U kunt raambelettering inzetten voor de promotie en herkenbaarheid van uw bedrijf, maar ook om (tijdelijke) acties onder de aandacht te brengen. Naast uw huisstijl en bedrijfsgegevens kunnen wij uw ramen ook voorzien van full colour (foto-)ontwerpen. We adviseren u graag over de mogelijkheden en zorgen dat de raambelettering vakkundig wordt aangebracht. Ook voor het verwijderen van oude beletteringen bent u bij ons aan het goede adres.
Wilt u de zichtbaarheid van uw bedrijf vergroten en uw pand of auto als verlengstuk van uw identiteit gebruiken? We staan voor u klaar.Belettering


Grafisch ontwerp  –  Buitenreclame  –  Bedrijfskleding  –  Drukwerk  – Carwrapping

Wij nemen uw privacy serieus. Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.

Privacy policy | Sluiten