Home

Bedrijfskleding

“Uniformiteit in het team!”Professionele bedrijfskleding

Uw bedrijfsnaam en logo op uw bedrijfskleding dragen bij aan de naamsbekendheid en zichtbaarheid van de organisatie. Met bedrukte bedrijfskleding weet u bovendien zeker dat uw personeel er representatief en professioneel uitziet. Een eenvoudige, goedkope en doeltreffende manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
De wensen op het gebied van bedrijfskleding verschillen per branche. Variërend van T-shirts, poloshirts, blouses of (kook)schorten voor de horeca tot werkbroeken, softshells, bodywarmers of sweaters voor de bouw. We gaan samen met u op zoek naar passende kleding voor uw bedrijf en letten hierbij nauwlettend op uw wensen. En zorgen ervoor dat de nieuwe bedrijfskleding past binnen de huisstijl van uw bedrijf.

Zorg voor zichtbaarheid

Er zijn verschillende technieken om bedrijfskleding te bedrukken. Denk aan foliedruk, full colourdruk, inktdruk, flockdruk, borduren of het leveren van hoogwaardige transfers. Elke techniek heeft zijn eigen voordelen en eigen kostenplaatje. Bepalend voor de prijs zijn onder meer het type en de kleuren van de bedrukking en de benodigde aantallen. Door onze ervaring in het leveren en bedrukken van bedrijfskleding bieden we op basis van uw wensen en budget de beste en voordeligste oplossingen.
Heeft u vragen over bedrijfskleding of bent u benieuwd welke druktechniek bij uw wensen past? We staan voor u klaar.Bedrijfskleding

Grafisch ontwerp  –  Belettering  –  Buitenreclame  –  Drukwerk  –  Carwrapping

Wij nemen uw privacy serieus. Wanneer u onze website gebruikt is het mogelijk dat we een aantal cookies plaatsen om gegevens van u te verzamelen.

Privacy policy | Sluiten